Veel gestelde vragen over Sinterklaas Lootjes

Heb je vragen over het sinterklaas lootjes trekken via de generator op SinterklaasLootjes.net? Kijk dan eerst of jouw vraag hier al tussen staat.

Ik wil sinterklaas lootjes trekken, maar zodra ik op ‘verzend de lootjes’ klik worden de lootjes niet verzonden. Hoe komt dit?
Als het sinterklaas lootjes trekken niet lukt omdat de lootjes niet verzonden worden moet je eerst het volgende controleren:

Moet ik bij online sinterklaas lootjes trekken minimaal 5 deelnemers invullen?
Nee, dat hoeft niet. Je kan zelf het aantal deelnemers bepalen. Het minimale aantal van sinterklaas lootjes trekken is 2.

Ik wil met meer dan 5 deelnemers sinterklaas lootjes trekken, kan dat?
Natuurlijk kan dat. Klik op ‘+ deelnemers’ onderaan het invulveld. Hiermee kan je zelf meerdere deelnemers toevoegen.

Ik ben iemand vergeten toe te voegen aan de e-mail lijst voor het sint lootjes trekken. Wat moet ik nu doen?
Als je iemand vergeten bent, moet je helaas de lijst weer helemaal opnieuw invullen. Vergeet dus niemand bij het online lootjes trekken!

Kunnen meerdere personen hetzelfde e-mailadres gebruiken bij het online lootjes trekken? In principe kunnen meerdere personen hetzelfde e-mailadres gebruiken. Zorg er wel voor dat je achter ‘deelnemer’ twee verschillende namen invult. Elk persoon krijgt dat een individuele mail, maar wel op hetzelfde e-mailadres.

Gaat het lootjes trekken wel willekeurig?
Jazeker. Het werkt op dezelfde, ouderwetse manier. De lootjes worden in een willekeurige volgorde getrokken. Het maakt dus ook niks uit in welke volgorde je de namen van de deelnemers opgeeft. Het voordeel van online sinterklaas lootjes trekken is dat je niet bij elkaar hoeft te komen, je kan jezelf niet trekken en er kan niet stiekem gepiekt worden.

Weet degene wie de namen en e-mailadressen invult wie welk lootje krijgt?
Nee. Niemand uit de lijst weet wie welk lootje krijgt. Ook de organisatie dus niet.

Sinterklaas
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Hyves

Gedichten wedstrijd

Stuur je gedicht in en maak kans op!

Stuur je gedicht op Lees gedichten